Franchise

Goedkoopeenbusjehuren.nl als franchise formule

Wat is nu precies de formule van goedkoopeenbusjehuren.nl (hierna te noemen GKEBH)

De formule van GKEBH is gebaseerd op het feit dat de franchisenemer zelf het onderhoud en schadeherstel pleegt aan het wagenpark. Omdat er enkel en alleen occasions verhuurd worden is de kostprijs per voertuig enorm laag. Dit voordeel wordt doorberekend aan de klant waardoor GKEBH altijd de goedkoopste is maar wel dezelfde winstmarges draait als de concurrentie. De bedrijfskosten kunnen nog verder gedrukt worden door de receptie van het verhuurbedrijf te combineren met de receptie van bijvoorbeeld het eigen garagebedrijf.

Wie komt er in aanmerking voor een franchisevestiging?

In principe zijn reeds bestaande garagebedrijven de meest voor de hand liggende franchisenemers. Taxibedrijven of grote tankstations komen doorgaans ook in aanmerking omdat ze ook diverse faciliteiten hebben die aansluiten bij de service.

De verzekering die wordt afgesloten op de auto’s, is die extreem hoog, gezien het feit dat het om AUTOVERHUUR gaat..?

Neen, zeker niet, want collectief kunnen wij uiteraard een lagere premie bedingen. Kan een franchisenemer echter dezelfde verzekering goedkoper afsluiten, dan wordt daarvan gaarne gebruik gemaakt, al lijkt dit ons onwaarschijnlijk. De praktijk bewijst dit.

De opening van een GKEBH vestiging vereist naamsbekendheid. Hoe moet ik de bijdrage van GKEBH inschatten?

Wij verzorgen vanuit de hoofdvestiging voor de gratis en betaalde PR. Denk daarbij aan Google Adwords, Gouden Gids, onze website en de bestikkering van de bussen. Daarnaast wordt personeel opgeleid, krijg je een plansysteem en wordt je opgenomen in het netwerk van franchisenemers zodat je altijd wagens kunt uitwisselen als dat nodig is.

Staat er erg veel reclame van GKEBH op de auto’s ?

Neen, alleen het logo + de regio van de vestiging (bijvoorbeeld Zuid-Limburg of Achterhoek). Kost het geld om deel te nemen? Natuurlijk…! Naast het gegeven dat wij ook graag wat willen verdienen kost de PR en backoffice ook geld. Dat zal dus uiteindelijk door de franchisenemers betaald moeten worden…