Verhuismiddelen

Bij ons krijgt u altijd een gratis steekwagen te leen tijdens het huren van een busje.

Brengt u de steekwagen niet terug? Dan houden wij €75,- in op de betaalde borg. Die krijgt u uiteraard terug van ons als wij de steekwagen weer terug krijgen van u.

Al u gaat verhuizen dan is het raadzaam om over de waardevolle stukken tegen breken en krassen te beschermen. Hiervoor kunt u bij ons speciale verhuisdekens huren voor €1,- per stuk.

Verhuisdozen zijn onvermijdelijk bij een verhuizing. U kunt natuurlijk de goedkope variant aanschaffen bij de Action maar de kans dat de bodem eruit zakt is aanwezig. U kunt bij ons zeer degelijke verhuisdozen aanschaffen voor een redelijke prijs. informeer vrijblijvend.

Ondanks dat bijna iedereen een Smartphone heeft is het toch verboden deze te gebruiken in de auto. ook als navigatie. Vermijd daarom nutteloze boetes en huur bij ons een navigatiesysteem. €5,- per keer.

Veiligheid staat voorop! Want naast letsel bij een ongeluk is het bovendien het eerste waar een verzekeraar naar kijkt of u zich wel aan de regels gehouden heeft. Bij kinderen luistert dat nogal nauw en speciaal daarvoor verhuren wij kinderzitjes. Voor €5,- per keer voorkomt u een hoop extra ellende bij een eventueel ongeval.