Verhuismiddelen

Bij ons krijgt u altijd een gratis steekwagen te leen tijdens het huren van een busje.

Brengt u de steekwagen niet terug? Dan houden wij €75,- in op de betaalde borg. Die krijgt u uiteraard terug van ons als wij de steekwagen weer terug krijgen van u.

Als u gaat verhuizen dan is het raadzaam om de waardevolle stukken tegen breken en krassen te beschermen. Hiervoor kunt u bij ons speciale verhuisdekens huren voor €1,- per stuk.

Verhuisdozen zijn onvermijdelijk bij een verhuizing. U kunt natuurlijk de goedkope variant aanschaffen. Maar de kans dat de bodem eruit zakt is dan groot. U kunt bij ons zeer degelijke verhuisdozen aanschaffen voor een redelijke prijs. Informeer vrijblijvend.

Ook al heeft bijna iedereen een smartphone met een navigatie-app, toch is het verboden deze te gebruiken in de auto. Het kan u een fikse prent opleveren. Vermijd daarom onnodige boetes en huur bij ons een navigatiesysteem voor € 5,- per keer

Veiligheid staat voorop dus is het altijd verstandig om een kinderzitje erbij te huren als u kinderen meeneemt in een van onze bussen. Hiermee voorkomt u letsel bij een ongeval en ook de eventuele problemen met de verzekering achteraf.