Over ons

Goedkoopeenbusjehuren is opgericht in januari 2008 en had als nieuwkomer nog geen klanten en slechts 3 bussen. Door heel hard te werken en de vloer plat te lopen bij veel bedrijven in de buurt, lukte het om binnen één jaar naar 10 bussen te groeien. Dat was ook de doelstelling omdat je als verhuurbedrijf geen ‘nee’ wil verkopen en een breed aanbod wil bieden. De groei nam de jaren daarna alleen maar toe en op een gegeven moment werden en ook vrachtwagens aan het wagenpark toegevoegd. Sinds enkele jaren is het bedrijf de grootste zelfstandige en gespecialiseerde bedrijfswagenverhuurder in de regio. 

In het begin werd er nog wel eens met een schuin oog door andere verhuurbedrijven naar Goedkoopeenbusjehuren.nl gekeken omdat het turbulent groeide en die groei direct voelbaar was bij de bestaande verhuurders. Immers, als je als huurder minimaal dezelfde service of zelfs een betere krijgt voor een lagere prijs… Dan is de keuze snel gemaakt. 

Toch is een onafhankelijke verhuurder ook gebaat bij een goede samenwerking met andere collega verhuurders. Dit was in eerste instantie niet vanzelfsprekend maar door een open mindset en het vertrouwen in een collectieve groei door samenwerking is het toch gelukt om met alle collega verhuurders in de regio goed samen te werken. En deze bedrijfsfilosofie werkt naar alle kanten goed op, tot op de dag van vandaag! 

Het wagenpark bestaat voornamelijk uit recente bedrijfswagens met de hoogste Euronorm. Door de eigen werkplaats is het mogelijk om de kostprijs van de auto’s zo laag als mogelijk te houden en die besparing wordt weer aan de klant door gegeven. Ook door de platte organisatie (geen managementlaag) worden de kosten in de hand gehouden. Hierdoor is het dus mogelijk om de allergoedkoopste autoverhuurder te zijn met de beste service!